תבשיל רכיכות אלה טרנטינה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 707 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, צדפות, שרימפס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל רכיכות אביב, תבשיל צדפות מוכח, ו רכיכות, תבשיל אורזו וזעפרן.
הוראות
1
חותכים קלמרי לטבעות בגודל 1/2 אינץ ' ובודקים אם יש צדפות חול וחתיכות קליפה.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
2 עד 3 כפיות מלח ים
2
בסיר של 4 ליטר מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים בצל, פלפלים ועלי טימין ומבשלים עד לריכוך אך לא שחום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים יין ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים צדפות, שרימפס ומולים ומכסים. מבשלים 3 עד 4 דקות עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיפים קלמרי ומבשלים 2 דקות עד אטום. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים צדפות ונוזל צדפות ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהצדפות התהדקו סביב הקצוות החיצוניים. מחלקים רכיכות על חתיכות לחם ב -4 קערות, יוצקים מרק ומגישים.
תבשיל בתפריט? נסה להתאים עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לית קברנה סוביניון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
לית קברנה סוביניון
זהו יין מורכב עם ניחוחות מפתים הניכרים מיד כשהוא נשפך מהבקבוק לכוס. בצבע ארגמן עמוק, היין מתפשט על פני החיך בשכבות של דובדבן, אוכמניות וקקאו.קברנה סוביניון זה מציג מבנה טאנין נחמד וישתלב מצוין עם בשרים על האש וגבינות קשות כמו פרמיג ' אנו ורומנו.