תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה, תבשיל נקניק וגבינה גריסים (מהפך), ו תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה ליום האם.
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס רדוד 3 ליטר תבשיל עם תרסיס בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני 7 עד 9 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח לרתיחה. מערבבים לאט שיבולת שועל; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מערבבים ב 1 כוס הגבינה והחמאה עד מומס. מערבבים ביצים, חלב ונקניק.
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך תבשיל.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים תבשיל נחשף 25 עד 30 דקות או עד המרכז מוגדר. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. פרס פארקר סנטה ברברה ריזלינג עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.