תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא חלב זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 1038 קלוריות. אם יש לכם רוטב צ'ילי, כוסברה, מלח ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צ'ילה ירוקה-תבשיל עוף, תבשיל צ'ילה ירוק עם עוף, ו פורוטוס קוויברדוס (תבשיל שעועית ירוקה ודלעת).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הצ ' ילי, הכמון, השום המגורר, הקינמון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים באופן שווה על ירכי העוף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
4
בתנור הולנדי גדול (ברזל יצוק אמייל מועדף) על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את השמן. כשהוא חם, מוסיפים את ירכי העוף, לא להצטופף. מבשלים עד לקבלת צבע יפה, 4 עד 5 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עד שכל העוף מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
הסר לצלחת להחזיק.
6
מוציאים את כל השומן מלבד 3 עד 4 כפות מהמחבת ועל אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבצל, פלפלי הפובלנו והפלפלים האדומים. מבשלים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את השעועית לסיר ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את העגבניות, רוטב הצ ' ילי הירוק והדלעת ומשלבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מחזירים את העוף לסיר עם כל המיצים שהצטברו. מקננים את העוף ברוטב, מכסים ומביאים לרתיחה, מכוונים את האש לפי הצורך. מבשלים במשך 30 דקות. טועמים להתאמות תיבול ומגישים עם אורז כוסברה צ ' ילי ירוק עם פפיטות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זרעי דלעת
(טעם מקורי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
בתנור הולנדי קטן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן. כשהוא חם מוסיפים את הבצל והג ' לפנו ומקפיצים עד שרק מתחילים להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
12
מנמיכים את האש לבינונית, מפזרים את תערובת הבצל עם הקמח ומערבבים כל הזמן עד להשחמה קלה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיפים את הנוזל השמור מהצ ' ילי, 1 כוס מים, החומץ והמלח ומערבבים עד שהנוזל חלק וכל הקמח מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מוסיפים את הצ ' ילי והפלפל ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות. מחית בבלנדר, או בעזרת בלנדר מקל, ומוסיף את מיץ הליים. התאימו לפי הטעם למלח ופלפל. מקררים עד 1 שבוע.