תבשיל שעועית-ו-ארטישוק חיל הים עם גבינת עיזים
תבשיל שעועית-ו-ארטישוק חיל הים עם גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, כרישה, שעועית חיל הים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית חיל הים & סלט ארטישוק, שכבות גבינת עיזים וארטישוק, ו פנקייק ארטישוק עם גבינת עיזים.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1 כוס.
מסננים שעועית במסננת מעל קערה, שומר נוזל.
הוסף מספיק מים לנוזל כדי למדוד 1 כוס.
מערבבים שעועית, טימין, מרווה, פלפל, שן שום 1.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 3 שיני שום, כרישה, רוזמרין, מלח, ארטישוק; לטגן 4 דקות. מערבבים בתערובת נוזלית שעועית. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מורחים חצי תערובת שעועית בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול, העליון עם חצי גבינת עיזים.
מורחים תערובת ארטישוק על גבי גבינת עיזים; למעלה עם תערובת שעועית נותרת גבינת עיזים.
מערבבים את פירורי הלחם ו 1 כף שמן; מפזרים על גבינת עיזים.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.