תבשיל שעועית לבבי
תבשיל שעועית לבבי דורש כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 73 סנט למנה. לארוחה זו יש 230 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה מושלם לסתיו. אם יש לכם חרדל, רצועות בייקון, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל שעועית לבבי, בוריטוס שעועית לבבי ומרק שעועית לבבי.
הוראות
בתנור הולנדי, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את הבצל, הפלפל הירוק והשום; מבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה את כל השעועית.
שלבו את הקטשופ, הסוכר החום, החומץ, החרדל, המלח והפלפל; מוסיפים לתערובת השעועית ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך 2-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה. למעלה עם בייקון.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהם מתחממים.