קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

תבשיל שעועית לבבי

תבשיל שעועית לבבי
תבשיל שעועית לבבי דורש כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 73 סנט למנה. לארוחה זו יש 230 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה מושלם לסתיו. אם יש לכם חרדל, רצועות בייקון, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל שעועית לבבי, בוריטוס שעועית לבבי ומרק שעועית לבבי.

הוראות

1
בתנור הולנדי, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
15 עגבניות בינוניות (בערך, קלופות וקצוצות15 עגבניות בינוניות (בערך, קלופות וקצוצות
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל הירוק והשום; מבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה את כל השעועית.
מרכיבים שתצטרך
6 פחיות (12 אונקיות כל אחת) חלב אידוי6 פחיות (12 אונקיות כל אחת) חלב אידוי
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומיזמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי
3
שלבו את הקטשופ, הסוכר החום, החומץ, החרדל, המלח והפלפל; מוסיפים לתערובת השעועית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
קטשופקטשופ
1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה1 מעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
1 קילו פסטרמה מעדנייה פרוסה1 קילו פסטרמה מעדנייה פרוסה
4
יוצקים לתוך 2-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה. למעלה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
עבורם בשוק המקומי.עבורם בשוק המקומי.
ציוד שתשתמש בו
כל ג'ל לקישוט שחור, כתום וירוקכל ג'ל לקישוט שחור, כתום וירוק
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--