תבשיל שעועית שחורה צמחונית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וצמחונית? תבשיל שעועית שחורה צמחונית יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 404 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם אורגנו, כוסברה, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פלפל חריף חריסה שעועית ותבשיל ירקות, מרק שעועית שחורה צמחונית, ו אנצ'ילדות צמחוניות שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי על אש בינונית - גבוהה מבשלים את הבצל, הסלרי, הגזר והפלפל האדום בשרי ובשמן עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את השעועית, פחית המרק, העגבניות, רסק העגבניות, הדבש, אבקת הצ ' ילי, הכמון והאורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 40 דקות.
מערבבים פנימה את הכוסברה; מבשלים 5-15 דקות יותר או עד שהתבשיל מסמיך.
מקשטים בגבינה, שמנת חמוצה ובצל ירוק.