תבשיל שרימפס ופטה
שרימפס ופטה תבשיל הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 553 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פטה, יוגורט, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. נסו Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), תבשיל גבינת פטה ביצים, ו תבשיל תרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב הראשון 9 מרכיבים; להפריש.
מורחים חצי פסטה במחבת אפייה משומנת 13"x9". לכסות עם סלאסה; להוסיף חצי שרימפס.
מורחים פסטה שנותרה על פני שרימפס; למעלה עם תערובת ביצים.
מוסיפים שרימפס הנותרים העליון עם גבינת מוצרלה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.