תבשיל תפוחי אדמה וכרובית
תבשיל תפוחי אדמה וכרובית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, כרובית, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל תפוחי אדמה כרובית, בטטה, כרובית, ותבשיל ירקות, ו מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, להרתיח את תפוחי האדמה 10 דקות, או עד רך אבל עדיין מוצק.
בסיר, מניחים את הכרובית בסל קיטור מעל מים רותחים. קיטור 5 דקות, עד מכרז אבל עדיין מוצק. תניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ומקציפים בקמח. מערבבים בהדרגה את השמנת הכבדה עד מעובה.
הסר מהחום, ומערבבים 1/2 כוס גבינה שוויצרית עד מומס. מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים את תפוחי האדמה והכרובית בצלחת התבשיל המוכנה.
יוצקים את רוטב השמנת על תפוחי האדמה והכרובית ומפזרים את שאר הגבינה השוויצרית.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד תוסס מעט השחמה.