תבשיל תפוחי אדמה ונקניק גרמני
תבשיל תפוחי אדמה ונקניק גרמני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 441 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קרם מרוכז של מרק תפוחי אדמה, כרוב כבוש, תפוחי אדמה או ' בריאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני עם נקניק, ו כריכי עוף ונקניקיות עם פלפלים מוקפצים וסלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בתבנית אפייה, מערבבים תפוחי אדמה וכרוב כבוש.
בקערה בינונית, מערבבים מרק וחצי. מערבבים תערובת מרק לתוך תערובת תפוחי אדמה; לערבב היטב.
אופים 20 דקות. מסדרים חתיכות נקניק מעל תערובת תפוחי אדמה, לחיצה קלה לתערובת.
אופים 25 עד 30 דקות יותר.