תבשיל תרד אלפרדו
תבשיל תרד אלפרדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, פלפל, אבקת בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. . מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה אלפרדו, תבשיל מאכלי ים אלפרדו, ו תבשיל אורז אלפרדו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת מרובעת 9 אינץ'.
חמאת חום, גבינת שמנת, 1/3 כוס גבינת פרמזן, אבקת שום, אבקת בצל, ופלפל לבן בסיר גדול מעל חום בינוני. המשך ערבוב עד חלקה. מערבבים במרק הסלרי, שמנת ותרד.
יוצקים תערובת תרד למחבת מוכנה. למעלה עם בצל מטוגן צרפתי, פירורי לחם, ונותר 1/4 כוס גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע ומחומם דרך, כ -30 דקות.