תבשיל קלה-מוקרם-תרד הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לך חמאה, פילה האדוק, פירורי לחם יפניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל תרד מוקרם, תבשיל תרד מוקרם, ו תבשיל תרד מוקרם.
הוראות
1
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
2
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
3
מסננים תרד במסננת; לסחוט כמה שיותר נוזלים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מעבירים תרד ללוח חיתוך, וקוצצים בסכין גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
5
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
6
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
7
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים בתרד, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ואגוז מוסקט. לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
משמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
פינוליס (צנוברים), קלויים
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
8
בקלה העונה עם הנותרים 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ומניחים בתבנית אפייה בחמאה קל 2 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
9
מורחים תרד מוקרם על פילה לכסות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
1 כוס שיפונדה של עלי קייל
10
מערבבים פירורי לחם וגבינה עד מעורבב היטב; מפזרים מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
אופים ב 400 במשך 28 עד 30 דקות, או עד דגים הוא פשוט אטום בחלק העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
12
חותכים ל 6 מנות, ומעבירים צלחות, כפית כל תרד מוקרם ומיצים מצדדים של צלחת על מנות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס מלוחים כתושים (בערך 16 קרקרים)
13
מגישים באופן מיידי.
14
תבשיל יסודות: זכוכית קרמיקה (כלי חרס) מנות לעבוד הכי טוב עבור בישול תבשיל כי הם מתחממים במהירות ובאופן שווה. אם תחליף תבנית אפייה מתכת, התבשיל בדרך כלל מבשל לאט יותר, כך ייתכן שיהיה עליך להגדיל את טמפרטורת התנור על ידי 25 כדי לפצות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
רוטב פונזו מוכן
15
תמיד להתחיל עם פירות הים הטריים ביותר הזמינים וללטף אותו יבש. אם אתה משתמש סטייקים בודדים או פילה, בחר חתיכות כי הם לפחות 1 אינץ ' עבה. אם פילה יחיד מדג גדול מתכווץ לקצה דק, מקפלים את הקצה הדק תחת כדי לעזור פילה לבשל באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
16
אם הפילה בתבשיל עבה, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים למנה. הוא יבשל מהר יותר.
17
פילה עבה או סטייקים, במיוחד אם מכוסה ברוטב או ציפוי, יכול לקחת מ 12 עד 15 דקות של זמן אפייה לסנטימטר. כדי לבדוק את doneness, לחתוך את פילה בחלק העבה ביותר כדי לראות אם הוא אטום בפנים ומתפרק עם התנגדות קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
בוטנים טחונים דק
18
מתכונים תבשיל קורא מאכלי ים או דגים מבושלים באופן מלא או חלקי צריך רק מספיק זמן בתנור כדי להתחמם, כך מדחום מיידי לקרוא שימושי. אם באמצע התבשיל רשום 160, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
רוטב פונזו מוכן
19
אם אתם מכינים תבשיל עם מאכלי ים מבושלים שמתווסף לרוטב, מחממים את הרוטב בנפרד, מערבבים בדגים קרים ומבושלים, ואז מרכיבים את המנה. זה יהיה להאיץ את הזמן בתנור ולשמור על הדגים מלהתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
בוטנים טחונים דק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
20
אל תבשלו דגים עד שהם יתייבשו בקלות-- בנקודה זו, הדגים ויתרו על כל המיצים שלהם, וייבשו אותם וישאירו הרבה מים בצלחת. אם זה קורה, כפית את המיצים בחזרה על הדגים בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
21
זכור, התבשיל ימשיך לבשל ברגע שיוציאו אותו מהתנור, אז עדיף להוציא אותו מוקדם מאשר מאוחר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.