תוספת בצל מקורמלת
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם סוכר חום, שמן קנולן, חומץ תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מקורמל-תוספת בצל, רוזמרין וצנוברים, תוספת תפוחים מקורמלת, ו סלט הפירות של ליסה עם תוספת בייגלה מקורמלת.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא חם.
מוסיפים בצל ומפזרים מלח. מבשלים ומערבבים במשך 15 דקות או עד שהלחות מהבצל מתאדה והבצל נבול לחלוטין.
הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
מפזרים חומץ על בצל. מבשלים ומערבבים 20 דקות או עד להזהבה קלה. מערבבים פנימה סוכר חום; מבשלים ומערבבים עוד 15-20 דקות או עד שהבצל בצבע חום קרמל.
אם הבצל מתחיל להידבק למחבת, הוסיפו מים, 1 כף בכל פעם, עד שהבצל כבר לא נדבק למחבת.