תות וקרמבל שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תות וקרמבל שקדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חמאה, סוכר turbinado, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת שקדים תות שדה רזה, פריך תות עם קראמבל חמאת שקדים (Paleo + Vegan), ו עוגת דובדבנים קראמבל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
אם הייתי צריך לבחור דבר אחד כי בישול לא יכול לעשות טוב יותר, הייתי שם כסף טוב כי זה היה רע (כמו ב ב בוסר וחסר טעם) תות. הייתי כמעט נבוך אפילו בעלות עד מנסה לשפר אותו, אלמלא העובדה שקראתי מאמר על ידי סיימון הופקינסון, שף בריטי נערץ, שבו הוא ייעץ באמצעות תותים אמרו בפאי. אז עשיתי. זה לא ממש נכון, אני עצלן יותר ממנו, אז הכנתי קרמבל. אני לא יודע מה, איך או למה זה קרה, אבל זה פירורים של חלומות. התנור לא, כמו שאתם חושבים, הופך את הגרגירים לעיסה אדומה וצבועה של רפש,אלא לפרצים עזים של עסיסיות עדינה. זה לא פחות מאלכימיה: אתה לוקח את התותים הכי מגעילים ופריכים בסופרמרקט, מעליהם אלמונדי, חצץ חמאתי, אופה והופך אותם לטעם של קיץ אנגלי ביום קר. באופן טבעי, לשרת עם lashings של שמנת: אני רואה את זה הוא חובה לא אופציונלי.;
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את התותים האלוקים לתוך צלחת העוגה שלך (אני משתמש אחד עגול) ומפזרים עליהם את הסוכר, ארוחת שקדים, ותמצית וניל. תן למנה שייק טוב או שניים כדי לערבב את החומרים.
עכשיו לציפוי הקרמבל: לשים את הקמח ואבקת אפייה בקערת ערבוב ולשפשף את החמאה הקרה, חתוכה בין אגודל ואצבעות (או במערבל עומד חופשי).לאחר שתסיים עם זה, זה צריך להיות דומה גס, שיבולת שועל חיוורת. מערבבים את השקדים פרוסים וסוכר turbinado עם מזלג.
הפוך את זה על תערובת תות, מכסה את התותים בשכבה זוגית ונותן קצת לחץ בקצוות של המנה. מניחים את המנה על גיליון עוגיות ואופים בתנור במשך 30 דקות, עד אז ציפוי הקרמבל יהיה כהה לזהב חיוור וכמה מיצים ורודים אדומים יהיה מחלחל מבעבע בקצוות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה, הקפד לשים קנקן של שמנת כבדה מקוררת על השולחן לצד.
שימו לב: ניתן להרכיב את הקרמבל 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד הצורך.
אופים לפי ההוראות במתכון, אבל מאפשר זמן בישול נוסף 5 עד 10 דקות ולבדוק קרמבל הוא צנרת חם במרכז.
הערה להקפיא: ציפוי קרמבל יכול להתבצע קפוא שקיות פלסטיק resealable, עד 3 חודשים.
מפזרים ציפוי ישיר מן המקפיא על פירות, לשבור גושים גדולים עם הידיים. ניתן להקפיא את הקרמבל המורכב אך ללא כיסוי, עטוף בשכבה כפולה של ניילון נצמד ושכבת רדיד אלומיניום, לתקופה של עד 3 חודשים. להפשיר במשך 24 שעות במקרר ואופים כמו לעיל.