תות ושוקולד לבן millefeuille
Strawberry & white chocolate millefeuille עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-284 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בזיליקום, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Strawberry Millefeuille, שוקולד ובננה Millefeuille, ו עוגות תות עם קרם חמאה שוקולד לבן תות.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
על משטח מקומח קל מפוזר עם קצת סוכר, לרדד את הבצק למלבן מעט גדול יותר מ 28 x 30cm. קו תבנית אפייה גדולה עם אפיית קלף ולפזר עם יותר סוכר. השתמש במערוך כדי להרים את המאפה על קלף האפייה.
לפזר יותר סוכר גלגלית על המאפה ולכסות עם גיליון אחר של אפייה קלף.
להניח עוד תבנית אפייה כבדה (או תבנית אפייה שקולה עם צלחת תנור קרמית ריקה אם שלך אינם כבדים) על גבי ואופים במשך 25-30 דקות עד המאפה הוא זהב פריך, ואז להפריש להתקרר.
כדי להפוך את המילוי, להטות את השמנת לתוך קערה עם 3 כף סוכר, ואת זרעי וניל. להקציף קלות עד הקרם רק לשמור על צורתו ולהניח בצד. גוף ורבע את התותים ולהגדיר כמה בצד לסלט, ולאחר מכן לחתוך את השאר 3 או 4 גושים. דק לגרוס את בזיליקום, ואז לקפל דרך הקרם עם תותים קצוצים וגרידת לימון, ואז להירגע עד הצורך.
כאשר המאפה התקרר לחלוטין לקצץ את הקצוות כדי ליצור מלבן מסודר 28 x 30cm.
חותכים ל 3 מלבנים שווים כדי לקבל אותם בדיוק באותו גודל, לחתוך אחד ואז להניח אותו על שאר המאפה ולהשתמש בו כמדריך למלבן הבא, ואז לחזור.
כדי להרכיב את millefeuille, שכב מלבן אחד של מאפה, להוסיף חצי שמנת ותערובת תות לשטח עם החלק האחורי של כף.
מניחים את שכבת המאפה השנייה על גבי ולחץ בעדינות למטה. דק לגרר מעל מחצית השוקולד הלבן העליון עם תערובת קרם הנותרים.
מניחים את השכבה הסופית של מאפה על ולחץ למטה בעדינות כך המילוי רק מתחיל להתבלט על הקצוות.
השתמש בסכין צבעים כדי להחליק את המילוי לאורך הצדדים, כך שהוא ברמה עם הקצוות של מאפה וממלא את כל הפערים.
הוסף כתם של מילוי על פני קצוות מאפה לחתוך כדי לעזור שוקולד מגורד מקל. שוקולד באח על גבי. הדרך הקלה ביותר לקבל שוקולד מגורד לדבוק בצדדים היא לעזור לו עם סכין צבעים.
מערבבים את התותים השמורים ואת עלי הבזיליקום הקטנים כדי להכין סלט פשוט.
כדי לשרת, בזהירות לחתוך את millefeuille ל 6 חתיכות שוות. כאשר אתה חותך, החזק את millefeuille יחד על ידי הצבת אצבע בכל צד של הלהב.
מניחים חתיכת millefeuille בצד של כל צלחת. כפית ערימה קטנה של סלט תות בצד השני של הצלחת ומגישים.