תות ריבס פריך
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו לנסות ריבס תות שדה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. הציון הזה די טוב. נסו תות ריבס פריך, תות ריבס פריך, ו תות ריבס פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
לפרי זורקים בקערה גדולה את הריבס, התותים, 3/4 כוס הסוכר המגורר וגרידת התפוז. בכוס מדידה ממיסים את עמילן התירס במיץ התפוזים ואז מערבבים אותו לפרי.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' ומניחים אותה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לציפוי, בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, שלבו את הקמח, 1/2 כוס הסוכר המגורען שנותרה, הסוכר החום, המלח ושיבולת השועל. כשהמיקסר במהירות נמוכה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהחומרים היבשים לחים והתערובת מתפוררת.
מפזרים את הציפוי על הפרי, מכסים אותו לחלוטין, ואופים במשך שעה 1, עד הפרי מבעבע ואת ציפוי הוא חום זהוב.