קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תותים ושמנת פבלובה

תותים ושמנת פבלובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תותים ושמנת Pavlovan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 303 אוהדים. אם יש לכם בתוספת 2 כפות סוכר מגורען, שקדים טחונים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובה שוקולד עם תותים ושמנת, קקאו ניב פבלובה עם תותים בלסמיים ושמנת, ו פבלובה קרם פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 285°f. גריז וסוכר את הצדדים של שני מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו תחתית עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, להקציף 1 1/2 כוסות סוכר עם קורנפלור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים חלבונים ביצה נקי, יבש, קערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט. הכה במהירות בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שמנת של טרטר ומלח. הגדל מהירות גבוהה בינונית והכה לשיא רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
עם ריצת מיקסר, מוסיפים לאט תערובת סוכר / קורנפלור. המשך להכות עד שיא נוקשה, 3 עד 5 דקות. להפחית מהירות נמוכה ולהוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
הסר קערה ממיקסר ולקפל שקדים טחונים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחלקים את הקצפת בין המחבתות להחליק את צמרות.
8
מפזרים שקדים פרוסים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
9
אופים עד לצבע המרנג הוא בז ' בהיר והחלק העליון מרגיש פריך, אבל המרכז הוא עדיין רך, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחבתות העברה למתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
בעוד מרנג הם קירור, לזרוק תותים עם 1 כף סוכר. באמצעות מיקסר מצויד מצורף שוט, קצפת עם סוכר כף הנותרים כפית וניל על מהירות בינונית עד שיא רך. שמור מקורר עד מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
הפעל סכין לאורך קצה פנים של מחבתות בזהירות להפוך מרנג על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
מניחים מרנג אחד על צלחת הגשה, למעלה בצד.
14
מורחים חצי תותים עם מיץ על מרנג למעלה עם חצי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
15
מניחים מרנג שני על גבי, למעלה עם שמנת, ולאחר מכן תותים. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי