תותים-ריבס טריפל
עוגת תותים-ריבס יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו ריבס, תותים, ציפוי מוקצף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: תותים-ריבס טריפל, עוגת ריבס תות שדה, ו תותים-ריבס טריפל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. הפוך ואופה תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת עבור כיכר 9 אינץ 'אחד או שני כיכרות 8 אינץ', באמצעות מים וביצים. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב ריבס, סוכר ומיץ תפוזים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך; לבשל על 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ריבס הוא רך תערובת מתחיל להתעבות מעט. מגניב 30 דקות. מקררים כ 2 שעות או עד צונן. מערבבים תותים פרוסים.
בעוד תערובת ריבס הוא קירור, בסיר 2 ליטר, לערבב תערובת פודינג וחלב. מבשלים מעל חום בינוני 6 עד 7 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. מגניב 15 דקות. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פודינג כדי למנוע שכבה קשה להרכיב על גבי. מקררים לפחות 2 שעות עד שמצוננים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
חותכים עוגת פאונד אופקית לשניים.
מורחים ריבה על החצי התחתון. למעלה עם החצי העליון.
מניחים 9 פרוסות בתחתית 2 1/2-כדי 3 ליטר trifle או קערת הגשה.
כפית חצי מתערובת ריבס על עוגה; למעלה עם חצי מהפודינג. חזור על שכבות עם העוגה שנותרה, תערובת ריבס ופודינג. כיסוי; לקרר לפחות 2 שעות עד צונן.
מסדרים תותים שלמים על גבי קצת.
מקשטים עם קליפת תפוז. חנות מכוסה במקרר.