קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

תחרות ברביקיו כתף חזיר

תחרות ברביקיו כתף חזיר
תחרות ברביקיו כתף חזיר עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 468 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חום גריל: נמוך, מים, ג'לי jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סירופ אגבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סקיני ברי פאי מילקשייק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 14 שעות. נסו כתף חזיר ברביקיו, כתף חזיר של מרשל ורוטב ברביקיו, ו צלעות ברביקיו בסגנון תחרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את braise: בקערה בינונית, להקציף יחד מיץ תפוחים, חומץ, סוכר חום, רוטב ברביקיו, רוטב ווסטרשייר, אגבה, וג ' לי jalapeño. לכסות ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להפוך את הזריקה: בקערה בינונית, להקציף יחד מיץ תפוחים, סוכר חום, חומץ, מים, רוטב ווסטרשייר, ומלח. באמצעות מזרק הזרקה, להזריק את החזיר במרווחים 1 אינץ', באמצעות פתרון ההזרקה כולו. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כתף חזיר מעיל באופן שווה עם לשפשף ברביקיו בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית והפקת עשן, מניחים קתות חזיר במעשן או גריל ועשן עד מבחוץ הפך צבע מהגוני עמוק, 5 עד 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את התחת חזיר על חתיכת נייר אלומיניום גדול במיוחד חובה כבדה עם צדדים מקופלים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
יוצקים 1 כוס של צמות על התחת חזיר. שמור נשאר braise. חותם לסכל סביב בשר חזיר, גלישת עם חתיכות נוספות לפי הצורך, ואת המקום בחזרה במעשן. המשך לבשל עד טמפרטורה פנימית רושמת 92° על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר חזיר ממעשן, רדיד פתוח, ולתת לפרוק במשך 15 עד 30 דקות. משוך חזיר לתוך נתחים ומניחים במחבת בינונית, בהזמנת braise ו discarding עצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
8
יוצקים שמורות צמה מעל משך חזיר ומערבבים יחד כדי להפיץ את braise מלא.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
9
הוסף עוד צמה לפי הטעם.
10
מגישים באופן מיידי.