תירס בגריל על קלח עם כוסברה Queso פרסקו חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תירס בגריל על קלח עם חמאת פרסקו כוסברה Queso. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח כשר, כוסברה, תירס אוזניים על קלח בקליפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תירס בגריל על קלח עם חמאת שום, סיד טרי, וfresco Queso, תירס בגריל עם Queso פרסקו, ו בגריל Radicchio וסלט תירס עם Queso פרסקו (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר משי מתירס אבל להשאיר קליפות ללא פגע. שים תירס בקערה גדולה עם מלח 1/4 כוס ומים כדי לכסות. להשרות על 1 שעה.
מחממים גריל בינוני גבוה (350 עד 450). בינתיים, מערבולת queso פרסקו, חמאה, מיונז, גרידת ליים במעבד מזון עד חלקה למדי.
מוסיפים כוסברה ודופק להתמזג.
מורחים חצי מתערובת החמאה על צלחת ומכניסים את השאר לקערה קטנה.
תירס גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז (לקלף בחזרה קליפות לבדוק), 10 עד 15 דקות. לקלף קליפות בחזרה מן הקליפות ולקשור עם רצועה של קליפה.
רול קלחי בתערובת חמאה על צלחת למעיל (השתמש מרית גמישה כדי לעזור), ולאחר מכן להגדיר על מגש.
מגישים עם חמאה הנותרים ומלח יותר להוסיף לפי הטעם.
* מצא queso פרסקו בחנויות מכולת מצויד היטב ושווקים לטיניים.