תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה וגבינת פרמז' ן
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה וגבינת פרמז' ן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן צמחי, תירס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה, תירס בגריל עם חמאת ליים צ'יפוטלה, ו תירס בגריל עם צ'יפוטלה-חמאת ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל ברביקיו לחום גבוה.
בעוד הגריל הוא חימום, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האוזניים של תירס ומבשלים 2 דקות.
הסר את התירס להתייבש עם מגבת. תניח בצד.
מערבבים את החמאה ואת אבקת צ ' ילה יחד בקערה קטנה, ומניחים אותו בצד.
שמן את הסורג היטב, ולהפיץ את שמן הזית על אוזני התירס. מסדרים את התירס על הסורג והגריל, מפנה את האוזניים, עד שיש להם סימני גריל נחמדים, כ 3 דקות.
מעבירים את אוזני התירס לצלחת, ומברישים עליהם את חמאת הצ ' יפוטלה.
מפזרים על גבינת פרמזן, ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;