תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה
תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך גרעינים תירס, מוצרלה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה, תירס, בשר חזיר ופריטטה בצל ירוק, ו תפוחי אדמה-בצל ירוק פריטטה עם גבינת מנצ'גו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חלק לבן של בצל ירוק ושום ב 2 כפות שמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים תירס ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז מבשלים, ערבוב, על 1 דקה עבור תירס מופשר או 3 דקות עבור תירס טרי.
לטאטא יחד ביצים, מוצרלה, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה וירקות בצל ירוק.
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה מעל חום בינוני חם אבל לא מעשן. ואז לבשל פריטטה בלי לערבב, רועד מחבת פעם או פעמיים כדי לשחרר פריטטה, עד החלק התחתון הוא זהב אבל העליון הוא עדיין רטוב, על 6 דקות.
אם ידית המחבת אינה חסינה, לעטוף את הידית בשכבה כפולה של נייר כסף. מטגן פריטטה על 3 אינץ ' מחום עד העליון הוא רק להגדיר וזהב, על 2 דקות. החליקו על צלחת והתקררו לטמפרטורת החדר