קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה

תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה
תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך גרעינים תירס, מוצרלה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה, תירס, בשר חזיר ופריטטה בצל ירוק, ו תפוחי אדמה-בצל ירוק פריטטה עם גבינת מנצ'גו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל חלק לבן של בצל ירוק ושום ב 2 כפות שמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מוסיפים תירס ומלח ופלפל לפי הטעם, ואז מבשלים, ערבוב, על 1 דקה עבור תירס מופשר או 3 דקות עבור תירס טרי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טריתירס טרי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
לטאטא יחד ביצים, מוצרלה, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה וירקות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה מעל חום בינוני חם אבל לא מעשן. ואז לבשל פריטטה בלי לערבב, רועד מחבת פעם או פעמיים כדי לשחרר פריטטה, עד החלק התחתון הוא זהב אבל העליון הוא עדיין רטוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הסר מהחום.
8
אם ידית המחבת אינה חסינה, לעטוף את הידית בשכבה כפולה של נייר כסף. מטגן פריטטה על 3 אינץ ' מחום עד העליון הוא רק להגדיר וזהב, על 2 דקות. החליקו על צלחת והתקררו לטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®