קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס ברביקיו טעים על קלח

תירס ברביקיו טעים על קלח
תירס ברביקיו טעים על קלח נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פלפל קאיין, תירס אוזניים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שעועית שחורה טעימה וטאקו תירס, טעים קורא: ספר בישול המטבח של Soupmaker, מרק תירס ומסגיר, ו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר.

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את אבקת הצ ' ילי, אורגנו, אבקת בצל, פלפל קאיין, אבקת שום, מלח ופלפל. ערבב את החמאה הריכה. החל תערובת זו על כל אוזן של תירס, ומניח כל אוזן על חתיכת נייר אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף את התירס. לעטוף כמו בוריטו, ולסובב את הקצוות כדי לסגור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
תירס על קלחתירס על קלח
אורגנואורגנו
חמאהחמאה
פלפלפלפל
תירסתירס
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קערהקערה
3
מניחים תירס עטוף על הגריל שחומם מראש, ומבשלים 20 עד 30 דקות, עד מכרז כאשר דקר עם מזלג. להפוך תירס מדי פעם במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל