תירס טרי קלוי, Poblano, ופיצת צ'דר
המתכון קלוי תירס, Poblano, ופיצת צ'דר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 346 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, גרעינים, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: תירס טרי, Poblano, ופיצת צ'דר, תירס בגריל, Poblano קלוי ופיצה קרום קישואים בייקון, ו נקניק, צ'דר & מאפינס תירס Poblano.
הוראות
מניחים צ ' יילס poblano על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לטגן 10 דקות או עד מושחר ו חרוך, מפנה מדי פעם.
מניחים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף ולהשליך עורות, זרעים, וגבעולים. קוצצים פלפלים.
טמפרטורת תנור נמוכה יותר 42
n?|?ILarge מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תירס, בצל ירוק ושום; מטוגנים 2 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים בחלב; מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. מגניב במקצת.
מניחים חלבונים ביצה, ביצה, מלח ופלפל שחור בקערה; מערבבים עם מקצף. מערבבים בפלפלים poblano, תערובת תירס, וגבינה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. לפרוש בצק על נייר קלף; טפיחה בצק כדי ליצור מלבן 13 x 8 אינץ'.
מורחים תערובת תירס על בצק, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים 1 אינץ ' של בצק על תערובת תירס.
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד סט.
מגישים עם שמנת חמוצה; מפזרים כוסברה.