קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

תירס מוקרם

תירס מוקרם
גשו לסופר וקנו בצל, מלח גס ופלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מאפינס תירס מוקרם, תירס מוקרם, ו תירס מוקרם.

הוראות

1
1 בסיר גדול, להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שקוף.2 בעוד הבצל מתבשל, להסיר את הגרעינים מהתירס. לעמוד קלח תירס אנכית מעל מחבת גדולה, רדודה (כמו מחבת צלייה). באמצעות סכין חדה, להשתמש משיכות ארוכות, כלפי מטה של הסכין כדי להסיר את הגרעינים מן הצ ' יף. השתמש בקצה כף כדי לגרד את הצדדים של קלח כדי להסיר את כל עיסת הנותרים.3
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סכיןסכין
3
מוסיפים את התירס לבצל וחמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים 2/3 כוס מים ואת 1 כף החמאה הנותרת. להביא לרתיחה, להפחית את החום ואת הכיסוי. מבשלים 10-15 דקות עד שהתירס רך.4
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
תירסתירס
5
מוסיפים את הסוכר, אגוז מוסקט, ושמנת לתירס. לבשל, חשופה, במשך 5-6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קרםקרם
סוכרסוכר
תירסתירס
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל