תירס מוקרם
גשו לסופר וקנו בצל, מלח גס ופלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מאפינס תירס מוקרם, תירס מוקרם, ו תירס מוקרם.
הוראות
1 בסיר גדול, להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שקוף.2 בעוד הבצל מתבשל, להסיר את הגרעינים מהתירס. לעמוד קלח תירס אנכית מעל מחבת גדולה, רדודה (כמו מחבת צלייה). באמצעות סכין חדה, להשתמש משיכות ארוכות, כלפי מטה של הסכין כדי להסיר את הגרעינים מן הצ ' יף. השתמש בקצה כף כדי לגרד את הצדדים של קלח כדי להסיר את כל עיסת הנותרים.3
מוסיפים את התירס לבצל וחמאה בסיר.
מוסיפים 2/3 כוס מים ואת 1 כף החמאה הנותרת. להביא לרתיחה, להפחית את החום ואת הכיסוי. מבשלים 10-15 דקות עד שהתירס רך.4
מוסיפים את הסוכר, אגוז מוסקט, ושמנת לתירס. לבשל, חשופה, במשך 5-6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.