תירס מוקרם עם בייקון וכרישה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, תירס מוקרם עם בייקון וכרישה, ו כרישה מוקרם עם טרגון, עגבניות, בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גרעינים מאוזניים של תירס כדי למדוד 3 כוסות; באמצעות הצד המשעמם של להב סכין, לגרד חלב עיסת הנותרים מקלח לקערה.
מניחים 1/2 כוסות גרעינים, חלב דל שומן, קורנפלור, סוכר, מלח ופלפל במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת; בייקון מתפורר.
להוסיף כרישה למחבת; לבשל 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת תירס מחית, 1 1/2 כוסות גרעינים תירס, ותערובת חלב תירס למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד עבה מעט. מערבבים בבייקון מתפורר רק לפני ההגשה.