תירס, שעועית שחורה ובוריטוס פלפל ג'ק
תירס, שעועית שחורה ובוריטוס פלפל ג'ק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 528 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו שעועית שחורה ופלפל ג'ק קסדיות, שעועית שחורה ופלפל ג'ק ממולאים פלפלים Poblano, ו קישואים, תירס, שעועית שחורה וקסדיות גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. לעטוף טורטיות בנייר כסף וחום עד חם ורך, כ 10 דקות.
הסר מהתנור ולשמור עטוף עד מוכן לשימוש.
בעוד טורטיות חימום, שמן צמחי חם במחבת בינונית מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים בשעועית שחורה, תירס ועגבניות שרי ומבשלים עד מחומם לחלוטין, כ 5 דקות. מערבבים במיץ ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מניחים טורטייה על הדלפק. כף 1/4 של מילוי לאורך מרכז טורטיה.
מפזרים 1/4 של גבינה. מקפלים צדדים מעל מילוי, ואז לגלגל את טורטייה כדי לסגור. חזור עם טורטיות שנותרו, מילוי וגבינה.
חותכים בוריטוס במחצית באלכסון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.