אם יש לכם שן שום, טרגון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 100%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהות של עגבניות, תמצית אמריל, ו תמצית אמריל.
הוראות
1
בקערה גדולה לערבב את כל החומרים יחד עם מלח ים 1 כף, לכסות עם סרט נצמד לרבד במשך 6 שעות. ואז, במעבד מזון, דופק את תערובת העגבניות בקבוצות עד קצוצים בערך dont over-לקצוץ אותם לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
2
מניחים שלוש שכבות של בד מוסלין, או מטלית מטבח חדשה, מעל קערה גדולה ושופכים את התערובת לתוך הבד. לקשור עם חוט ולתלות במקום קר לפחות 15 דקות מעל הקערה כדי לאסוף את תמצית עגבניות. תניח בצד את העיסה. לטעום ולתקן את התיבול, במידת הצורך, ואז להתקרר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
כדי לשרת, כפית רבע מהעגבניה חתוכה למרכז של ארבע קערות. בזהירות לשפוך את תמצית עגבניות צונן סביב מגדלי עגבניות ומקשטים עם בזיליקום וטיטוף קטן של שמן זית.