קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

תמצית פטריות

תמצית פטריות
אם יש לך טימין, זנגביל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המהות של עגבניות, תמצית אמריל, ו תמצית עגבניות.

הוראות

1
שוטפים פטריות; לקצץ ולהשליך קצוות גזע דהוי, ולאחר מכן לחתוך דק פטריות. במחבת 4-6 ליטר, מערבבים פטריות עם מיץ לימון, ולאחר מכן מוסיפים יין, זנגביל, וקורנית. מכסים ומניחים מעל חום בינוני-גבוה; מערבבים מדי פעם עד פטריות עסיסיות, כ 5 דקות. לחשוף ומערבבים מדי פעם על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים מרק למחבת. כיסוי ומבשלים לערבב טעמים, כ 15 דקות. למדוד פטריות ונוזל. אם יש יותר מ 4 כוסות, לחזור למחבת ומרתיחים, חשוף, עד מופחת 4 כוסות; אם יש פחות, להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'