תנור בוטנים-עוף מטוגן ברוטב ג'ינג'ר הדר
עוף מטוגן בתנור בוטנים עם רוטב ג'ינג'ר הדר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 414 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך קמח בוטנים צלוי עשוי, מלח, בוטנים תוצרת ארה " ב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו תנור בוטנים-עוף מטוגן ברוטב ג'ינג'ר הדר, נתחי עוף מטוגנים בתנור ברוטב בוטנים, ו עוף מטוגן בתנור ברוטב חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
קרקרים תהליך ובוטנים בבלנדר או מעבד מזון 30 עד 45 שניות או עד הקרקע דק. מערבבים יחד תערובת קרקר, פפריקה, מלח ופלפל.
להקציף חלבון ביצה רק עד קצף.
מניחים מתלה תיל מצופה ספריי בישול במחבת גליל נייר קלף מצופה 15-x 10 אינץ ' ג ' לי. מכרזי עוף לדלות בקמח בוטנים; לטבול בחלבון ביצה, לדלות בתערובת קרקר.
אופים ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב ועשה, הופך פעם אחת אחרי 12 דקות.
בינתיים, לסחוט מיץ זנגביל מגורד לתוך קערה קטנה; להשליך מוצקים.
שלב מיץ ג ' ינג ' ר, מיץ תפוזים, ואת המרכיבים הבאים 5 בבלנדר או מעבד מזון. דופק 2 עד 3 פעמים או עד חלקה מעורבב היטב.
מגישים מיד עם מכרזים עוף.
הערה:בדקנו עם 12% שומן קלוי קמח בוטנים.