תנור-דגים מטוגנים וצ'יפס
מתכון תנור-דג מטוגן & צ'יפס מוכן בערך 1 שעה ו 29 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. גשו לסופר וקנו תבלין קריאולי, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דג מטוגן בתנור וצ'יפס, דג מטוגן בתנור וצ'יפס פרמזן, ו תנור דגים וצ'יפס.
הוראות
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 218°. מעיל גיליון אפייה גדול עם ספריי בישול. הגדר מתלה חוט על תבנית אפייה גדולה אחרת; מעיל עם ספריי בישול.
מניחים תפוחי אדמה במסננת. לשטוף היטב עם מים קרים, ואז לטפוח יבש לחלוטין עם מגבות נייר. לזרוק את תפוחי האדמה, שמן 3/4 כפית Cajun (או Creole) תיבול בקערה גדולה.
מורחים על תבנית האפייה ללא המדף.
אופים על מתלה התנור התחתון, מסתובב כל 10 דקות, עד מכרז וזהב, 30 עד 35 דקות.בינתיים, לטחון גס קורנפלקס במעבד מזון או בלנדר או למעוך בשקית פלסטיק sealable.
מניחים קמח, 3/4 כפית הנותרים Cajun (או קריאולית) תיבול ומלח בצלחת רדודה אחרת וחלבוני ביצה בצלחת רדודה שלישית. לדלות דגים בתערובת הקמח, לטבול אותו ביצה לבן ולאחר מכן מעיל את כל הצדדים עם קורנפלקס הקרקע.
מקום על מתלה תיל מוכן. מעיל שני הצדדים של הדגים בפירורי לחם עם ספריי בישול.
אופים את הדגים על מדף התנור העליון עד אטום במרכז ואת הלחם הוא חום זהוב פריך, על 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.