תענוג טורקי
תענוג טורקי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, סוכר מגורען, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו תענוג טורקי, רחת טורקית לא רעה, ו תענוג טורקי (Lokoom) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 1 1/2 כוסות מים, סוכר וסירופ תירס לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטמפרטורה מגיעה 240 מעלות F (115 מעלות C) על מדחום ממתקים. להפריש ולשמור חם.
מערבבים יחד מיץ תפוזים וגרידת תפוזים, מפזרים ג ' לטין, ומניחים בצד. בקערה קטנה, ממיסים עמילן תירס במים קרים 1/2 כוס, ולאחר מכן מערבבים לתוך סירופ חם.
מניחים על אש בינונית נמוכה, ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד עבה מאוד.
הסר סירופ מחום, מערבבים בתערובת מיץ תפוזים, וניל ופיסטוקים.
מפזרים מחבת 8x8 אינץ 'בנדיבות עם הסוכר' ממתקים.
יוצקים את העונג הטורקי לתוך המחבת, ולתת להתקרר במקום קריר ויבש (לא המקרר) עד שנקבע, 3 עד 4 שעות.
כאשר קריר, מפזרים את החלק העליון עם שכבה עבה נוספת של אבקת סוכר.
חותכים לריבועים 1 אינץ', ומעלים כל טוב עם הסוכר ' ממתקים. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום.