קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות27
ציון בריאות12
מגזין

תערובת חטיף מייפל-סויה

תערובת חטיף מייפל-סויה
תערובת חטיף מייפל-סויה עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 27 מנות. עם 353 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מקלות שומשום, חמאה, נגיסי בייגלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תערובת חטיף מייפל אגוז, תערובת חטיף מזוגגת מייפל, ו תערובת חטיף מייפל-פקאן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את הדגנים עם האגוזים, תערובת קרקר אורז, מקלות שומשום וכעכים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
לכריכהלכריכה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר בינוני, לשלב את החמאה, סירופ מייפל, רוטב סויה ומרח קארי ולהביא לרתיחה, לטאטא לפזר את משחת קארי.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את התערובת על תערובת חטיף ולזרוק למעיל לחלוטין. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וממרחים על 3 סדינים אפייה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים במשך 35 דקות, ערבוב 2 או 3 פעמים הסטת הסדינים, עד כמעט יבש קלוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
7
מגישים בקערות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה