קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

תערובת מוקה מקסיקנית

תערובת מוקה מקסיקנית
אם יש לכם קקאו, אבקת אספרסו מיידית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מרינדה. וזה טוב. נסו עוגת מוקה ספייס, דלעת ספייס מוקה, ו עוגות ספייס עם ציפוי מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה; מערבבים היטב. לאחסן במיכל אטום; לנער הרבה לפני כל שימוש. השתמש ברוטב שומה או מערבבים לתוך batters עוגה. כמו כן, תחליף קקאו מתכונים פודינג שוקולד, או להשתמש כדי להפוך קקאו חם.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
נייר אורזנייר אורז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.