תערובת פירות ים
תערובת פירות ים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1987 קלוריות, 264 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, פפריקה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן . נסו מרק גמביה מלנג, תערובת הירקות של ראס, ו בס ים עם תערובת ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני 2-כוס מוקרם מנות.
מניחים פילה 1 בתחתית כל אחד, ואז שכבה עם צדפות, בשר סרטנים, שרימפס, גבינה ופילה שני; להפריש.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ממיסים חמאה. בקערת ערבוב בינונית, לשלב חלמונים, מיץ לימון, חרדל ומלח; לערבב על גבוה ולאט לאט להוסיף חמאה בזרם יציב עד הרוטב הוא עבה ושמנת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות; מפזרים פטרוזיליה ופפריקה.