תפוח אדמה מרוסק מוקרם
תפוח אדמה מרוסק גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 447 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, שיני שום, שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו תבשיל תפוחי אדמה מרוסק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומניחים בסיר גדול עם שיני שום. ממלאים את הסיר במים ומתבלים בנדיבות במלח. לטעום את המים, זה צריך לטעום מלוח. מביאים את הסיר לרתיחה על חום בינוני ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מזלג מכרז. (מזלג, לא סכין צריך להחליק פנימה והחוצה בקלות.)
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כאשר תפוחי האדמה רכים, לנקז את המים מהם ולהחזיר את תפוחי האדמה ושום למחבת.
מוסיפים את החלב והשמנת החמוצה. באמצעות מחית תפוחי אדמה או כף גדולה, מועכים בעדינות את תפוחי האדמה. מערבבים את הצ ' דר, ואז טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה.
מערבבים את הפנקו, פרמזן מגורר ואת קאיין בקערה קטנה.
מפזרים אותו על החלק העליון של תערובת תפוחי אדמה ואופים עד חם כל הדרך והוא פריך וחום על גבי, כ 20 דקות.
הסר מהתנור, מקשטים עם עירית קצוצה ומגישים.