דאל תפוחי אדמה עדשים עם אורז לימון כוסברה דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 210 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם כורכום הקרקע, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ירקות חורף קארי אדום עדשים עם אורז כרובית סיד כוסברה, אורז ועדשים עם תפוחי אדמה, ו סלט תפוחי אדמה עם לימון וכוסברה.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות. מערבבים שום וג ' ינג ' ר; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
3
מוסיפים מלח והבא 5 מרכיבים; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
מוסיפים מים, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים עגבניות, תפוחי אדמה ועדשים. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד תערובת תפוחי אדמה הוא רך.