תפוח-בורבון הודו ורוטב
גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מיתר מטבח, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן, ו חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיץ תפוחים ואת 2 החומרים הבאים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושטוף את טורקיה במים קרים.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה.
מניחים הודו במחבת צלייה גדולה. לטבול cheesecloth בתערובת מיץ תפוחים. מתייבש. מכסים את טורקיה עם cheesecloth; לשפוך תערובת מיץ תפוחים על cheesecloth, ציפוי לחלוטין. מכסים ומקררים 12 עד 24 שעות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה.
הסר את טורקיה מן המחבת, השלכת cheesecloth ואת הזמנת 3 כוסות מרינדה.
מפזרים חלל עם כמות הרצוי של מלח; לשפשף לתוך חלל.
מפזרים את הכמות הרצויה של מלח ופלפל טחון טרי על העור; לשפשף לתוך העור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מסדרים סלרי הבא 3 מרכיבים בשכבה אחת בתחתית מחבת צלייה.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על תערובת סלרי; יוצקים מרינדה שמורות מעל טורקיה במחבת.
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 15 דקות עד 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צולה כל 30 דקות עם מיצי מחבת ומיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 2 שעות ו 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 30 דקות.
מעבירים את טורקיה למגש הגשה, בהזמנת 2 1/2 כוסות טפטוף מחבת.
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה גדולה, זורק מוצקים.
להמיס חמאה בסיר על חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף טיפות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב תערובת מדי פעם, 5 דקות או עד רוטב מתעבה.
להוסיף עד 1/2 מרק עוף כוס עקביות הרצוי,אם תרצה. מערבבים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
* הודו קפוא כולו, מופשר, ניתן להחליף.