קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

תפוח-בורבון הודו ורוטב

תפוח-בורבון הודו ורוטב
גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מיתר מטבח, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן, ו חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מיץ תפוחים ואת 2 החומרים הבאים, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושטוף את טורקיה במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה.
4
מניחים הודו במחבת צלייה גדולה. לטבול cheesecloth בתערובת מיץ תפוחים. מתייבש. מכסים את טורקיה עם cheesecloth; לשפוך תערובת מיץ תפוחים על cheesecloth, ציפוי לחלוטין. מכסים ומקררים 12 עד 24 שעות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מים נוספיםמים נוספים
5
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את טורקיה מן המחבת, השלכת cheesecloth ואת הזמנת 3 כוסות מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים חלל עם כמות הרצוי של מלח; לשפשף לתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מפזרים את הכמות הרצויה של מלח ופלפל טחון טרי על העור; לשפשף לתוך העור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מסדרים סלרי הבא 3 מרכיבים בשכבה אחת בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על תערובת סלרי; יוצקים מרינדה שמורות מעל טורקיה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 15 דקות עד 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צולה כל 30 דקות עם מיצי מחבת ומיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 2 שעות ו 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מעבירים את טורקיה למגש הגשה, בהזמנת 2 1/2 כוסות טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה גדולה, זורק מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
להמיס חמאה בסיר על חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף טיפות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב תערובת מדי פעם, 5 דקות או עד רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
להוסיף עד 1/2 מרק עוף כוס עקביות הרצוי,אם תרצה. מערבבים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
17
מגישים הודו עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
18
* הודו קפוא כולו, מופשר, ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק