תפוח בצק עלים ושטרודל צימוקים הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחים טעימים זהובים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קינמון-צימוקים פאף-אפיפית מאפה, שטרודל תפוחים: המאפה המושלם, ו מאפה בצק תפוחים.
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, לזרוק את התפוחים פרוסים עם מיץ לימון עד התפוחים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הצימוקים, 1/4 כוס סוכר, ואת 2 כפות קר קוביות חמאה לזרוק היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
חמאה
סוכר
4
אבק קל הדלפק או לעבוד על פני השטח עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
להניח את בצק עלים על גבי ולאבק את מערוך עם קמח נוסף. בעדינות לגלגל את בצק עלים לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
6
מורחים את תערובת התפוח והצימוקים על החצי התחתון של כיכר בצק עלים משאיר על 1 אינץ ' של שטח לאורך הקצוות בצד. מקפלים את החצי העליון של בצק עלים מעל לצבוט כדי לאטום את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
צימוקים
מורחים
תפוח
7
מברישים את כל השטרודל עם החמאה המומסת ואז מפזרים קינמון וסוכר שנותר. באמצעות סכין משונן, לעשות 3 חריצים אלכסוניים על פני החלק העליון של שטרודל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
8
מניחים את השטרודל על קלף מרופד אפייה ואופים במשך 40 דקות, מסתובבים באמצע הבישול, עד שהמאפה נפוח וזהוב חום.