תפוח-גבינה בטי
תפוח-גבינה בטי היא צמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, תפוחים של סבתא סמית, גבינת צ'דר חריפה עם חבית קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אפל בטי, Apple Pan Betty, ו תפוח חום בטי.
הוראות
מניחים תפוחים בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מוסיפים מיץ ומים; מערבבים קלות.
להוסיף לחם בקערה גדולה; לזרוק מעיל שווה.
מורחים על תפוחים; נקודה עם חמאה.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות. או עד שנמס.