קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

תפוח וסלט בייקון מעושן עם ליצ'י ואגוזי צ' ילי

תפוח וסלט בייקון מעושן עם ליצ'י ואגוזי צ' ילי
תפוח וסלט בייקון מעושן עם ליצ'י ואגוזי צ' ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, בייקון, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בייקון תפוח מסוכר מתכון אגוזים מתובלים, בייקון מעושן עם תפוחים, ביסקוויטים של צ'דר., ו גבינת גאודה מעושנת, תפוחים וקוסדיות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד את כל המרכיבים אגוז צ ' ילי בצלחת עוגת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
3
אופים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג ואגוזים מצופים בתערובת תבלינים ויבש, על 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
תפוחים חמים בקערה גדולה של מים חמים, מסתובבים מדי פעם, כ -15 דקות, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בינתיים, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ופריך, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
העברה עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהזמין 6 כפות שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
באמצעות פורס, לחתוך תפוחים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' לתוך קערה גדולה, סיבוב תפוח ברבעון לפנות בכל פעם שאתה מגיע לליבה, ולאחר מכן ממשיך לחתוך עד שמאלה עם שום דבר אבל הליבה. בעדינות לזרוק עם מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חום שומן במחבת על חום בינוני עד חם, ואז לשפוך על תפוחים בעדינות לזרוק עם בייקון 1/4 פלפל כפית. מחלקים בין 8 קערות רדודות ומפזרים ליצ 'י, בצל ירוק, ואגוזי צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
ליצ ' י.ליצ ' י.
תפוחתפוח
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
1
* אגוזי צ ' ילי יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר לחלוטין, ואז נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* בייקון יכול להיות מבושל 3 שעות קדימה ומקורר בשומן, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. לחמם מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
אגוזיםאגוזים