תפוח חום בטי
אפל בראון בטי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, מרגרינה מקל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון או בבלנדר; תהליך עד הקרקע דק כדי למדוד 2 כוסות.
מערבבים פירורי לחם וחמאה; להפריש.
שלב סוכרים והבא 3 מרכיבים (סוכרים דרך allspice) בקערה גדולה. מערבבים בתפוח ואת 4 המרכיבים הבאים (תפוח דרך וניל). כפית 3 כוסות תפוח תערובת לתוך צלחת אפייה 8 אינץ'.
מפזרים עם תערובת 1 כוס פירורי לחם. למעלה עם תערובות תפוחים ופירורי לחם שנותרו.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מבעבע. מגניב על מתלה תיל. כפית לתוך 8 קערות הגשה; העליון כל אחד עם 1/2 גביע גלידה.