תפוח ירוק סוביניון בלאן סורבה
תפוח ירוק סוביניון בלאן סורבה נטול גלוטן, וטבעוני קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים טארט כגון סבתא סמית, סוכר, סוביניון בלאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת סוביניון בלאן פאונד, סוביניון בלאן אפרסק סנגריה, ו עוגות יין סוביניון בלאן.
הוראות
מחממים 1 כוס מים, הסוכר, ותפוחים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה לרתיחה נמוכה, ואז להפחית את החום למחבת נמוכה, חלקית לכסות, בעדינות ומבשלים עד תפוחים הם רכים מאוד, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ביין, מלח ומיץ לימון.
תערובת באמצעות מסננת בסדר רשת או טחנת מזון לתוך קערה כדי להסיר עורות.
להקציף להתמזג באופן שווה.
יוצקים טהור לתוך רדוד 9-by 13-in. צלחת אפייה ולשים במקפיא 20 דקות. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. עבור מרקם מוצק יותר, להעביר מיכל אטום להקפיא עוד 8 שעות לפני ההגשה.