קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

תפוח לחם כתום

תפוח לחם כתום
תפוח לחם כתום הוא ללא חלב וצמחוני לחם. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתאים ל-48 ומחירו 21 סנט למנה מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קיצור, סוכר, צימוקים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו לחם תפוזים חמוציות עם זיגוג כתום בהיר, לחם חמוציות כתום לח עם זיגוג כתום, ו לחם תפוזים חמוציות עם זיגוג חמאת תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר או במעבד מזון מעבדים תפוחים, תפוזים וצימוקים עד קצוץ דק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מקציפים היטב לאחר כל תוספת; מקציפים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים בתמצית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
שלב חומרים יבשים; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מיץ תפוזים. מערבבים פנימה תערובת פירות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
יוצקים לתוך שלושה משומן 8-ב. איקס 4-אין. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות