תפוח מנטה ג'ולפ
אם יש לכם מיץ תפוחים, מנטה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מנטה Julep, מנטה Julep, ו מנטה Julep (מתכונים דומים).
הוראות
מקום קצוץ מנטה על שכבה כפולה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד, ולקשור באופן מאובטח.
מניחים שקית גבינה ומיץ תפוחים בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת מגניב.
יוצקים לתוך קנקן גדול; כיסוי וצינה. להשליך שקית גבינה, ומערבבים מיץ לימון.
יוצקים תערובת מיץ תפוחים על קוביות קרח.
מקשטים עם ענפי נענע נוספים, אם תרצה בכך.
הערה: כדי להפוך את תפוח Julep Granita, לשפוך תערובת מיץ תפוחים לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ'. לכסות ולהקפיא עד המשרד.
הסר תערובת מן המקפיא; לגרד תערובת שלמה עם הקוצים של מזלג עד רכות. עבור משקה מיוחד במיוחד, לעשות קוביות קרח julep תפוח.
יוצקים חלק מתערובת julep תפוח לתוך מגשי קוביית קרח, מניחים sprig מנטה בכל להקפיא.
מגישים עם תערובת תפוחים julep או עם מים מוגזים.