תפוח פריך עם ג'ינג'ר מתוק ואגוזי מקדמיה
תפוח פריך עם ג'ינג'ר מתוק ואגוזי מקדמיה עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 629 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון, ג'ינג'ר גבישי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו נקי לאכול אגוזי מקדמיה מתוקים מתובלים, אפל-ג'ינג'ר פריך, ו שייק תפוחים ג'ינג'ר פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ומניחים מתלה בשליש התחתון. במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר החום, זנגביל טחון, קינמון ו 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
להוסיף אגוזי מקדמיה ודופק פעמיים, רק עד בשילוב.
בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים עם זנגביל גבישי, סוכר מגורען, גרידת ליים, מיץ ליים וקורט של מלח.
מורחים את התפוחים בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה.
מפזרים את ציפוי על התפוחים ולחץ בעדינות.
אופים את הפריך במשך 50 דקות, עד מבעבע והחלק העליון הוא זהוב.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה עם גלידה.