תפוח קוצ'ן
אם יש לך קוקוס, ביצה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . וזה די גרוע. נסו תפוח קוצ'ן, תפוח קוצ'ן, ו קראן-תפוח קוצ'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לקלף, ליבה, ולחתוך כל תפוח ל8 טריזים. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב את תערובת העוגה, קוקוס ומרגרינה עד מתפורר. תערובת Pat בקלילות לתוך מחבת מוכן, בניית הקצוות מעט כדי ליצור קרום. סדר את פרוסות התפוח למעלה.
מערבבים יחד את הקינמון והסוכר ומפזרים על התפוחים ותערובת העוגה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה ושמנת חמוצה.
טפטוף מעל החלק העליון של העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד הקצוות של העוגה הם זהובים התפוחים רכים.