קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

תפוח קוצ'ן

תפוח קוצ'ן
אם יש לך קוקוס, ביצה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . וזה די גרוע. נסו תפוח קוצ'ן, תפוח קוצ'ן, ו קראן-תפוח קוצ'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לקלף, ליבה, ולחתוך כל תפוח ל8 טריזים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה בינונית, לשלב את תערובת העוגה, קוקוס ומרגרינה עד מתפורר. תערובת Pat בקלילות לתוך מחבת מוכן, בניית הקצוות מעט כדי ליצור קרום. סדר את פרוסות התפוח למעלה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים יחד את הקינמון והסוכר ומפזרים על התפוחים ותערובת העוגה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
טפטוף מעל החלק העליון של העוגה.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד הקצוות של העוגה הם זהובים התפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה