קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-קינמון

תפוח-קינמון
תפוח וקינמון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים, שמן צמחי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו אפל קינמון וואפלים.

הוראות

1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתיה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם פשוט נשברים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את חלב החמאה, רסק תפוחים, סוכר חום, חמאה מומסת, וניל לטאטא עד בשילוב שווה; להפריש. מגררים את התפוחים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הקמח ומערבבים עם מרית גומי עד שהקמח משולב רק ולא נשארים פסים. (הבלילה עשויה להיות כמה גושים.) באמצעות הידיים שלך, בעדינות לסחוט את הלחות עודף מתוך תפוחים מגורד. מקפלים אותם לתוך הבלילה עד רק בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מחממים את וופל בינוני על פי הוראות היצרן. ברגע שהברזל מחומם, מברישים אותו בשמן צמחי, ממלאים אותו בבלילה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהוופל הוא חום זהוב (כאשר האדים מתחילים להצטמצם מהברזל, אתה יכול לפתוח את החלק העליון ולהציץ עבור doneness).
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
7
מעבירים את הוופל למתלה התיל על תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, צחצוח הברזל עם שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה

מרכיבים

21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחים מתוקים, כגון רומא או גברת ורודהתפוחים מתוקים, כגון רומא או גברת ורודה2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומןחלב חמאה דל שומן6ריבס, קצוץ טרי או קפואסירופ מייפל, להגשהסירופ מייפל, להגשה11 קילו קישואים,אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי11 קילו קישואים,מלח משובחמלח משובח2מקלותחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, להבריש את מכשיר הוופלשמן צמחי, להבריש את מכשיר הוופל