תפוח קרמל הפוך עוגת שמן זית
תפוח קרמל הפוך עוגת שמן זית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח עוגה, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים הפוכה, עם שמן זית, ונילן וקינמון, עוגת קרמל-תפוח הפוכה, ו עוגת תפוח קרמל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור באמצע התנור, ומחממים תנור ל -35
ממיסים חמאה על אש נמוכה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ '(2 אינץ ' עמוק). מערבבים 3/4 כוס סוכר, שילוב טוב. מסדרים את מגורי התפוחים בתבנית מעגלית סביב החלק החיצוני של המחבת, וממלאים את המרכז ברבעונים נוספים. להגדיל את החום בינוני, ומבשלים, מבלי לערבב, 15 עד 20 דקות או עד הסוכר הופך זהב.
לנצח חלמונים ביצה 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה של מיקסר חשמלי במהירות גבוהה על 3 דקות או עד עבה וחיוור. להפחית את המהירות בינונית, ולאט לאט להוסיף שמן זית וניל עד בשילוב טוב.
הסר מן המיקסר, ומערבבים קמח רק כדי לשלב.
מניחים חלבונים ביצה 1/2 כפית מלח ים בקערה גדולה נפרדת של מיקסר חשמלי, והכה במהירות בינונית עד קצף.
להוסיף 1/4 סוכר כוס הנותרים, ולהמשיך להכות רק עד פסגות רכות טופס.
מקפלים שליש החלבונים ביצה בעדינות לתוך תערובת חלמון. מקפלים בלבנים הנותרים, להיזהר לא overmix.
יוצקים את הבלילה למחבת עם תפוחים.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב ומלקט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
עוגה מגניבה על 5 דקות, ואז להפעיל סכין בקצוות כדי לשחרר. הפוך על מגש גדול, ואם תרצה, מפזרים 1/4 כפית מלח ים על התפוחים והקרמל.
מגישים חם עם קצפת ממותקת קלות או גלידת וניל.