תפוחי אדמה
תפוחי אדמה ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. אם יש לכם שמן בוטנים, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מלוחים היטב כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סכין מחליק בקלות, 15 עד 20 דקות.
מניחים על גיליון עוגיות ומקררים עד מגניב.
כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להחזיק 1 בין הידיים שלך כאילו היית מוחא כפיים ולחץ בעדינות עם העקב של 1 יד. אתה רוצה לרסק את תפוחי האדמה על עובי 1/2 אינץ ' תוך שמירה על אותו חתיכה 1. העור יתפצל, אבל תפוחי האדמה לא צריך להתפרק. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים. אתה יכול להכין את תפוחי האדמה לנקודה זו כמה שעות קדימה.
יוצקים 1/2 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת גדולה וחום על חום גבוה בינוני.
מערבבים את הפטרוזיליה, שום, וגרידת לימון בקערת הגשה ומניחים בצד.
כאשר השמן מתחיל לעשן, בזהירות לשים את תפוחי האדמה המנופצים בשמן ומבשלים משני הצדדים עד פריך משחימים היטב, 8 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השום והטחון עד להשחמה קלה. עם כפית מחוררת, להעביר את השום לקערה עם תערובת פטרוזיליה לימון.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, מוסיפים אותם לתערובת השום וזורקים בעדינות.
מגישים באופן מיידי. שמור את שאריות שמן שום ולהשתמש בו כדי להתלבש סלט או ירקות למחרת.