תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, Poblano, ו Chorizo טאקו. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן canolan, טורטיות תירס, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה, Poblano, וטאקו צ'וריסו, בטטה + צ'וריסו טאקו עם שעועית שחורה Salsan ו Crema אבוקדו Poblano קלוי, ו סלט תפוחי אדמה צ'וריסו Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים poblanos במחצית לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאים poblano, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 5 דקות. פיל; קוצצים גס.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר תפוח אדמה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים poblano, תירס, פלפל אדום, ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת בצל לתפוח אדמה.
הוסף צ ' וריסו למחבת; לבשל 1 1/2 דקות, ערבוב להתפורר. החזר תערובת תפוחי אדמה למחבת. מערבבים במלאי ומלח; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום, ומבשלים 6 דקות או עד שתפוח האדמה רך, צ ' וריסו נעשה, ונוזל כמעט מתאדה.
עבודה עם 1 טורטייה בכל פעם, טורטיות חום מעל חום בינוני גבוה ישירות על העין של מבער במשך כ 15 שניות בכל צד או עד חרוך קלות. סדר על תערובת 1/3 כוס תפוחי אדמה במרכז כל טורטייה; העליון עם 1 1/2 כפות בצל 1/2 כפיות גבינה 1 1/2.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.